Šī ir viena no manām iecienītākajām receptēm. Man tā ļoti garšo, jo tā ir ātri pagatavojama un, protams, tāpēc, ka tā ir ļoti garšīga. Tas ir tik sātīgi, ka esmu gatava to gatavot katru dienu. Katru reizi, kad gatavoju šo zupu, visi vienmēr prasa vairāk. Ja vēl neesi gatavojis šo zupu, ļoti iesaku pagatavot, tā ir ļoti vienkārša un ļoti garšīga. Es novēlu jums labu apetīti un veiksmīgu gatavošanu.
Sastāvdaļas:
Pelmeņi 500 g.
Kartupeļi 4 gab.
Ķiploks 1 daiviņa.
Sīpols 1 gab.
Burkāns 1 gab.
Tomātu pastas 1 ēd.k.
Zaļumi
Sāls, pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
Vispirms smalki sagriež vienu ķiploka daiviņu.
Ielejiet nedaudz augu eļļas karstā pannā. Pievieno ķiplokus un apcep trīs minūtes, līdz tas kļūst nedaudz zeltains.
Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos
Smalki sagrieziet sīpolu.
Vienu burkānu sagriezīsim kubiņos, bet ja vēlas, var sarīvēt uz rupjās rīves.
Ķiplokiem pievieno sīpolu un burkānus, maisot apcep līdz zeltaini brūnai.
Tagad sagrieziet kartupeļus vidēja izmēra kubiņos. Liek pannā un cep 7 minūtes, šeit, ja vēlies, vari pat nedaudz apbrūnināt, nevajag cept līdz gatavībai.
Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”
Sāls, pipari un samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- “Automašīnu īpašniekiem jāsagādā “skrāpīši”!”: meteorologs Toms Bricis paziņo, kad būs pirmā nakts, kad kārtīgi piesalsby Laura Andersone
- Brālis Viesturs Vācijā dzīvoja jau sen, bet, kad tētis devās aizsaulē, viņš ieradās un paziņoja, ka Jēkabpils māja ir arī “viņa īpašums”by Laura Andersone
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kāby Sandra Vīgante
- Kāpēc patiesībā Padomju Savienības sievietes nenoņēma cepures telpāsby Rinalds Zembergs
- ”ASV šis ir vienkārši neiespējami” amerikānis pastāstīja, kas viņu pārsteidza Latvijā, kad viņš šeit ieradāsby Sandra Vīgante
- Sirmo māti bērni pameta, pat uz izvadīšanu neatnāca, bet, kad tika nolasīts testaments, nezināja ko darītby Rinalds Bergmanis