Šī ir viena no manām iecienītākajām receptēm. Man tā ļoti garšo, jo tā ir ātri pagatavojama un, protams, tāpēc, ka tā ir ļoti garšīga. Tas ir tik sātīgi, ka esmu gatava to gatavot katru dienu. Katru reizi, kad gatavoju šo zupu, visi vienmēr prasa vairāk. Ja vēl neesi gatavojis šo zupu, ļoti iesaku pagatavot, tā ir ļoti vienkārša un ļoti garšīga. Es novēlu jums labu apetīti un veiksmīgu gatavošanu.
Sastāvdaļas:
Pelmeņi 500 g.
Kartupeļi 4 gab.
Ķiploks 1 daiviņa.
Sīpols 1 gab.
Burkāns 1 gab.
Tomātu pastas 1 ēd.k.
Zaļumi
Sāls, pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
Vispirms smalki sagriež vienu ķiploka daiviņu.
Ielejiet nedaudz augu eļļas karstā pannā. Pievieno ķiplokus un apcep trīs minūtes, līdz tas kļūst nedaudz zeltains.
Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos
Smalki sagrieziet sīpolu.
Vienu burkānu sagriezīsim kubiņos, bet ja vēlas, var sarīvēt uz rupjās rīves.
Ķiplokiem pievieno sīpolu un burkānus, maisot apcep līdz zeltaini brūnai.
Tagad sagrieziet kartupeļus vidēja izmēra kubiņos. Liek pannā un cep 7 minūtes, šeit, ja vēlies, vari pat nedaudz apbrūnināt, nevajag cept līdz gatavībai.
Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”
Sāls, pipari un samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Vasaras vietā ledaini lieti: sinoptiķi strauji mainījuši laika prognozi līdz jūnija beigāmby Sandra Vīgante
- Senlatviešu ticējumi par piektdienu: neslauki māju pēc saulrieta, bet, ja satiksi baltu kaķi – gaidāma laimeby Laura Andersone
- Mana omīte gatavoja visgaršīgākās kotletes: maza viltība – viena lieta jāizdara pēc cepšanasby Laura Andersone